Τι δηλώνει το χρώμα των μαλλιών;

Το χρώμα των μαλλιών είναι πολύ σημαντικό για τις γυναίκες, διότι συμπληρώνει την εξωτερική τους εικόνα και τις κάνει να νιώθουν ομορφότερες. Σύμφωνα με ειδικούς, όμως, που διεξάγουν τέτοιου είδους έρευνες, το χρώμα των μαλλιών φανερώνει και στοιχεία για την προσωπικότητα της γυναίκας. Τα τέσσερα επικρατέστερα χρώματα στα μαλλιά των γυναικών, καστανό, μαύρο, κόκκινο και ξανθό σκιαγραφούν την προσωπικότητα και διαγράφουν τα ιδιαίτερα στοιχεία του χαρακτήρα κάθε γυναίκας.

Αρχικά, το καστανό χρώμα χαρακτηρίζει τις γυναίκες «της διπλανής πόρτας». Είναι το πιο ήπιο από τα τέσσερα χρώματα και δημιουργεί στο γυναικείο φύλο έναν αέρα σιγουριάς προβάλλοντας παράλληλα την απλότητα. Τις γυναίκες με καστανά μαλλιά, σύμφωνα με στατιστικές, προτιμούν οι περισσότεροι άντρες.

Το μαύρο στα μαλλιά των γυναικών αποδίδει κυρίως τη σκοτεινότητα. Η γυναίκα με μαύρα μαλλιά είναι σκοτεινή και μυστήρια. Ωστόσο, από τις συγκεκριμένες γυναίκες έρχονται και οι περισσότερες εκπλήξεις!

Το κόκκινο, από την άλλη, ξεδιαλύνει αμέσως κάθε μυστήριο. Το κόκκινο της φωτιάς φανερώνει αμέσως τη “θερμότητα” αυτών των γυναικών και εξιτάρει το αντίθετο φύλο, προκαλώντας κάθε άνδρα να πλησιάσει!

Τέλος, το ξανθό είναι το πιο παρεξηγημένο χρώμα, εξαιτίας βέβαια των ρατσιστικών ανέκδοτων για ξανθιές. Ωστόσο ουκ ολίγες γυναίκες το επιλέγουν για τα μαλλιά τους, διότι είναι αυτό που τις κάνει να νιώθουν σέξι, λαμπερές και άνετες.

Εσείς πιο θα προτιμήσετε;

Κουρτίδου  Γαβριέλα  Β2

Σχολιάστε

Filed under Μόδα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s