«Αυτό το καλοκαίρι γινόμαστε Έλληνες»

Το BBC στην ενημέρωσή του για ταξιδιωτικούς προορισμούς διαφημίζει την Ελλάδα και τις ομορφιές της, και μάλιστα προτρέπει τους Βρετανούς να έρθουν στη χώρα μας με το σλόγκαν «Go Greece This Summer»!!! (πάμε Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι). Γιατί μπορεί η Ελλάδα να είναι βυθισμένη σε οικονομική ύφεση, ωστόσο η φυσική ομορφιά της δε βιώνει αυτήν την κρίση…

 Αρχικά, αναφέρει το πλήγμα που δέχτηκε ο τουρισμός μας κατά το περυσινό έτος λόγω των επεισοδίων και της έκτασης που πήραν, αλλά τονίζει πως αυτό δεν αποτελεί αιτία για να μην έρθει κάποιος στην Ελλάδα για διακοπές φέτος, καθώς η οικονομία μας στηρίζεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό σε αυτόν. Επίσης, σημειώνει πως οι αναταραχές αφορούν σε συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας και όχι τα νησιά, που ενδείκνυνται για καλοκαιρινές διακοπές, και προτείνει χαρακτηριστικά τη Ρόδο, την Κέρκυρα και την Κρήτη. Ένα άλλο θετικό που προβάλλει το BBC είναι οι προσφορές που μπορεί κάποιος να βρει, καθώς οι τιμές έχουν πέσει λόγω της κρίσης.

Τέλος, το BBC κάνει λόγο για τις ομορφιές και τα αξιοθέατα της Ελλάδας που, όσο άσχημες συνθήκες και να επικρατούν, αυτά είναι πάντα εκεί, για να ομορφαίνουν τη χώρα, αναφέροντας ότι «η κρίση δεν έχει σημαδέψει τα αξιοθέατα που κάνουν την Ελλάδα έναν από τους είκοσι καλύτερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. Ο ήλιος λάμπει ακόμα, τα νερά είναι κρυστάλλινα και ο ουρανός είναι μπλε! Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα!»

                                            Τζουρά Βαρβάρα Β2

Τσαλίκη Βίκυ Β2

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under Επίκαιρα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s